Με spa διάθεση το Glowbox Αυγούστου

Με χαλαρωτική και χαλαρή διάθεση το Glowbox του Αυγούστου,με χαλαρωτική λόγω των προϊόντων spa που είχε το συνδρομητικό κουτάκι ομορφιάς και χαλαρή λόγω ότι όλα τα κουτάκια των κοριτσιών είχαν τα ίδια προϊόντα χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το προφίλ ομορφιάς της κάθε μιας ξεχωριστά σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο που είχαμε συμπληρώσει όταν κάναμε την εγγραφή, βέβαια πάντα ισχύει <ουδέν κακόν αμιγές καλού> αφού όλες μας πήραμε τα ίδιο κουτάκι δεν υπήρχαν γκρίνιες και παρεξηγήσεις.

Για όσες δεν γνωρίζουν το Glowbox είναι ένα συνδρομητικό κουτί ομορφιάς, μέχρι τώρα υπάρχουν άλλα δύο (Beautytestbox,Cherrybox) που περιέχει 5-7 προϊόντα σε κανονικό ή mini size μέγεθος σύμφωνα με το προσωπικό μας προφίλ ομορφιάς στην ιστοσελίδα του Glowbox,σκοπός είναι να γνωρίσουμε τα προϊόντα και να δούμε αν καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Συμμετέχω πρώτη φορά,πλήρωσα μηνιαία συνδρομή 12 ευρώ (πιστεύω ότι δεν είναι απαγορευτική) μπορείς να κάνεις τρίμηνη,εξάμηνη,ετήσια με το ανάλογο κόστος φυσικά,με την συνδρομή που θα κάνεις μαζεύεις τους ανάλογους πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώνεις σε αγορές στο GLOWBOX e-shop!Στη συνέχεια  συμπληρώνεις το προσωπικό σου προφίλ ομορφιάς και μετά από 1-3 μέρες το κουτάκι ομορφιάς  έρχεται στην πόρτα σου με courier!

Ήρθε η ώρα να σας γνωρίσω τα προϊόντα που παρέλαβα και δοκίμασα,να επισημάνω ότι λάτρεψα την συσκευασία είναι πανέμορφη!

1.AHAVA/Purifying Mud Mask 25gr μάσκα καθαρισμού με μείγμα λάσπης από την Νεκρά θάλασσα,μετάλλων και φυσικών εκχυλισμάτων.

Ειλικρινά με ενθουσίασε,είναι τέλεια, από την πρώτη κιόλας φορά που την χρησιμοποίησα! 

2.CASTALIA/Sensial Lait Hydratant Surgras 75ml γαλάκτωμα σώματος.

Ευγενικό άρωμα,βελούδινη αίσθηση

3.FOREVER LIVING PRODUCTS/Aloe Lips με Αλόη , κερί μελισσών και jojoba.


Χείλη για φίλημα, μυρίζει υπέροχα ,super ενυδάτωση,(μου αρέσει τελικά η αλόη),θα γίνει το αγαπημένο στο νεσεσέρ μου!

4.JANE IREDALE/Dream Tint SpF15 7,4ml   4 σε 1 κάλυψη,προστασία,ενυδάτωση και λάμψη.


Ένα πολύ καλό προϊόν θα το προτιμούσα σε μεγαλύτερη συσκευασία!

5.JANE IVER/Hair Spray Strong Hold 100ml

Ένα προϊόν που όλες λίγο πολύ γνωρίζουμε,κρατάει τα μαλλιά σε φόρμα,έχει ευχάριστο άρωμα

6.MOLTON BROWN/Ralaxing Yuan Zhi Bath & Shower Gel 30ml
Το λάτρεψα στην κυριολεξία,κάνει το μπάνιο πραγματικά να μοιάζει με ιεροτελεστία,η μυρωδιά του είναι τέλεια,τα συστατικά του βανίλια,ylang ylang και τριαντάφυλλο,τώρα που το γνώρισα θα μου είναι πολύ δύσκολο να το αποχωριστώ!

Thanks Glowbox ;) !

Πολλά φιλιά
Κλεό
Share:

4 σχόλια :

  1. πολύ ωραίο το κουτακι σου!! εγω εχω παρει το beautytestbox

    MY BLOG:Style Bubble

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα ξεκίνησα με τα συνδρομητικά κουτάκια,θα τα πάρω όλα για να έχω άποψη,αν και τίποτα δεν είναι απόλυτο,πάντως με το κουτάκι από το Glowbox έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

      Διαγραφή
  2. Wonderful post...I like your pretty blog.^^
    Maybe follow each other on bloglovin?
    Let me know follow you then back.
    Lovely greets Nessa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes